2012. december 8., szombat

Rózsák a hidegben

Hangulat: Phil Thornton & Hossam Ramzy - Immortal Egypt






Lecsapott a tél. Mikor ezeket a sorokat írom, kint jéghideg szél fújja a havat. Ilyenkor az ember csak akkor mozdul ki, ha tényleg muszáj. Én egy forró kávé mellett készülődök...indulok a Kredencre.








Ilyenkor jól esik ezekre az ékszerekre nézni. Semmi extra, csak rózsák némi kiegészítővel. Mégis arra emlékeztet minket, hogy vannak olyan évszakok, amikor virágok nyílnak, süt a nap és meleg van.




Mégis ennek az időszaknak is meg van a maga gyönyörű hangulata. A hideg ellenére lassan érezni, hogy közeledik a karácsony. Jól esik a finom kávé és a fahéjas sült alma. Közben azon gondolkozok, kinek mit ajándékozzak. Nekem könnyű dolgom van, mert a vásáron rengeteg lehetőségem van igazán szép és értékes - nem anyagi értelemben - ajándékot venni.




Ha debreceni vagy néz ki hozzánk! Ha nem akkor nézz körbe a környékeden lévő kézműves vásárokon!

Elő a meleg kabátokkal, puha sapkákkal sálakkal, mert a tél is gyönyörű!



Ui: Zenének most két olyan ember közös munkáját választottam, akik az elmúlt években rengeteget tettek az egyiptomi zenéért. Gyűjtik az alapütemeket, dallamokat, aztán újra értelmezve, átalakítva olyan zenét alkotnak, melynek ritmusa, dallama táncra ösztönöz. Tökéletes napkezdő ritmusok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése